Bästa Fildelning-programvaran Betydd för PC: Överför Filer På webben

Att överföra dokument från en dator till en annan med webben är bäst att utföras genom extraordinära applikationer. Dessa är i allmänhet vanligtvis impair lagring. Vilken vanligtvis programvara to pick för Peer to peer.

Det enklaste sättet att kopiera filer från en dator till en annan är med hjälp av särskilda applikationer. Fildelning software is vanligtvis impair lagring to laddar upp din filer och tillåt andra användare att ladda ner dem. Här är några av de mest välkända programmen (vissa kan laddas ner plus några arbetar online) för File Sharing.

Introduktion

På grund av smartphones och bärbara datorer, vi har blivit mer bärbar: vi har blifvit av med elektriska ledningar, tjocka filer med docs och cases with photos. Det är bra när allt du behöver är hålls in en säker plats och samtidigt till hands ~ och detta kan vara inte en önskemål, utan en verklighet.

Det finns gratis moln produkter och tjänster online där man kan kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Vilket betyder att du kommer att ha tillgång till dem av alla maskin, kunna dela dokument med två klick, och assist kollegor på bekväm -plattform.

pCloud

pCloud är mestadels en säker försämrad tjänst där du kan lagra och dela filer. Insidan av gratis adaptation har du 10 GB av lagring tillgängligt, och i betalda typer upp till 2 TB. Dessutom , finns det avgifter för människor – ca. 4 användare, och för företag – med en ökning av lagringsutrymme.

HUGE

MEGA kan vara en pålitlig program för att lagring information och ett kommunikationsmedel i molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela datafiler, arbeta tillsammans och ringa digitala i chattar.

Dropbox

Dropbox är en smart arbetsyta och moln lagringsområde där du kan butik dokument och marknadsföra tillgång med kollegor och partners. I den här artikeln är det nära att} dela länkar med giltighet eller i seite an seite att arbeta på de allmänna dokumenten, skydda dem, och underhålla dem med avseende på en obestämd period.

Google Travel

Google Drive är en cloud lagrings provider på Googles plattform. Det är lämpligt för personligt bruk och affärsorganisation: det tillhandahåller användare med länkar, effort, redigering och data posting.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagringsområde för hem och företag. Maintain filer och foton i molnet så är de vanligtvis nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll access med an added nivå av täckning för papper eller fullständiga mappar.

iCloud

iCloud är Apples impair lagring som erbjuder dig tillträde till dina reklam filer, bilder och dokument från någon sorts enhet som helst. Molnet gör det möjligt för dig att använda integrerade applikationer, retail store och retriever lösenord kommer från alla maskin.

Låda

Fält – en tjänst där du kan detaljhandel dokument, bilder, videor, etc . Applikationen är på alla produkter, data är definitivt lagrad fast genom tvåstegsautentisering och kryptering inom-anslutningen.

VDR

Virtuella info-rummet är en webb lagring och samarbete programvara tillgängligt på any kind of enhet. Med vdr virtuella datarum du kan faktiskt dela data, visa, redigera dem när som helst och ladda ner hundratals dokument på en gång.

Realisering

Fildelning Datorprogram kan användas out of right from vilken gadget som helst} , så de nödvändiga filerna är alltid bekväma att “få” eller mail – det som är viktigt är att ha tillgång till internet.

Datafil lagring lösningar är praktiskt för personligt bruk use och organisation. Du kan publicera ett organisera av familj foton, personliga dokument, och till och med shopping prospektlistor. Och de kommer att stödja entreprenörer spara dyra värdutrymme, optimera arbetet ett fjärrkontroll team och har absolut pris för att göra detta till klienter.